Over PZV Eemland

Verzamelt u postzegels? En wilt u uw hobby delen met anderen? Dan is de Postzegelvereniging Eemland te Soest iets voor u. Iedere maand (behalve tijdens de zomervakantie in juli en augustus) houdt de vereniging iedere tweede woensdag in de maand een verenigingsavond voor haar leden in het clubgebouw “Vogelzang” te Soest.

Het merendeel van de leden woont in de regio Soest. Toch hebben we elders in het land ook verschillende leden. Dat komt omdat we de leden iets bijzonders bieden. Op onze verenigingsavonden houden we in eigen kring voorbereide lezingen en wordt er op die bijeenkomsten gekiend met, u raadt het al, prijzen met een filateliebasis. Daarnaast is er ruimschoots tijd om onderling postzegels te ruilen, kennis uit te wisselen en kunt u meedoen aan de veiling. Al met al leidt dat tot een hoge opkomst op onze clubavonden. En misschien gaat u dan ook nog met een aanwezigheidsprijs naar huis. Mooi meegenomen!

Wilt u lid worden? De contributie bedraagt voor 2023 40 euro met evenredige vermindering als u in de loop van het jaar lid wordt. Dit is inclusief het abonnement op het maandblad Filatelie. U kunt zich hiernaast opgeven. Wilt u een keer onze verenigingsavond vrijblijvend bezoeken? Dat kan, de tweede woensdag in de maand zitten we in het clubgebouw “Vogelzang”, Molenstraat 8D 3764 TG te Soest. U bent van harte welkom.