Wat doen we zoal

Rondzendverkeer

Alle leden kunnen deelnemen aan het rondzendverkeer. U krijgt dan regelmatig de gelegenheid thuis uw keuze te maken uit postzegels, poststukken en ander filatelistisch materiaal. En u bepaalt zelf of het aanbod voor u aantrekkelijk is of niet.

Nieuwtjesdienst

De vereniging beschikt over wat je een “Winkel van Sinkel” zou kunnen noemen. Daar kunnen vaak voordelig de nieuwste uitgiften van een groot aantal landen worden aangeschaft, zelfs in abonnement. Dat geldt ook voor FDC’s. Nederland, catalogi, albums en aanvullingsbladen. Uw voordeel: wij geven korting op de adviesprijzen.

Veiling

Eén van de vaste punten op iedere maandelijkse bijeenkomst is de veiling. Zo’n 80 stukken passeren dan de hamer van onze deskundige veilingmeester. De veiling biedt u de mogelijkheid meestal heel voordelig iets van uw gading aan te schaffen. Wat er op de eerstvolgende veiling wordt aangeboden staat vermeld in ons verenigingsmaandblad “Eemvizier” dat digitaal wordt verspreid of  voor de bijeenkomst naar de leden van de vereniging wordt verstuurd. Daarnaast hebben we een restantenveiling, alle biedingen vanaf 1 euro

Verenigingsblad en maandblad Filatelie

Naast het verenigingsmaandblad “Eemvizier”, dat tien maal per jaar (digitaal) verschijnt met veel interessante informatie geeft het lidmaatschap ook recht op het maandblad Filatelie, het meest gelezen filatelistisch tijdschrift in Nederland. Het verschijnt elf maal per jaar en bevat een veelheid aan filatelistische informatie.

 Uw verzameling verkopen?

Desgewenst kan onze vereniging een bemiddelende rol vervullen als u uw verzameling wilt verkopen. U kunt ons via het tabblad contact benaderen.